Oletko valmis ottamaan askeleen kohti parempaa työntekijäkokemusta?

Afterwork by Muodoste - Pelillinen tilaworkshop

Afterworkeilla tulee aina eniten ideoita.
Ei turhia paineita, vaan rentoa pelailua.

Yritysten työntekijöille suunnatussa Afterwork-pelissä ideoita ja tilaratkaisuja kehitetään nopeasti käyttökelpoisiksi konsepteiksi. Kun tila ja sen ratkaisut on suunniteltu tilan käyttäjien tarpeita kuunnellen, tulee tilasta saumaton osa yrityksesi brändiä.

Työhyvinvointia edistävä tila kasvattaa tuottavuutta ja houkuttelee parhaita tekijöitä. Afterwork toimii muutosprojektien eri hankevaiheissa, kuten nykyisten tilojen kehittämisessä, tai yrityksen käyttötarpeiden määrittämisessä uusia tiloja varten.

Afterwork-pelin hyödyt

Ota talteen yrityksesi hiljainen tieto

Muodosteen uudessa yritysten työntekijöille suunnatussa Afterwork-pelissä ideoita ja tilaratkaisuja kehitetään nopeasti käyttökelpoisiksi konsepteiksi. Haastamme käyttäjät katsomaan toimitiloja uudelta kantilta ja osallistamme heidät mukaan tilojen suunnitteluun palvelumuotoilun keinoin.

Sitouta käyttäjät osaksi muutosta

Afterwork on sekoitus toiminnallista peliä ja tilatyöpajaa. Se tuo tasa-arvoa päätöksentekoon, koska jokaisella on mahdollisuus kertoa mielipiteensä tilojen toimivuudesta. Se tukee työn sujuvuutta ja työhyvinvointia.

Hyödynnä toimitilojesi täysi potentiaali

Afterwork toimii muutosprojektien eri hankevaiheissa, kuten nykyisten tilojen kehittämisessä, tai yrityksen käyttötarpeiden määrittämisessä uusia tiloja varten.

Pelin lopputuotoksena syntyvä tilaohjelma auttaa löytämään uusia mahdollisuuksia ja hyödyntämään tilojen täyden potentiaalin!

Mistä Arterwork sai alkunsa?

Ajatus uuden työkalun kehittämisestä lähti liikkeelle havaitsemastamme tarpeesta saada henkilöstön hiljainen tieto kuuluville.
Ratkaisuna tilamuutosten aiheuttamiin haasteisiin pohdimme, miten koko yritys saataisi sitoutettua paremmin osaksi muutosta ja näkemään positiiviset puolet.
Palvelukehityksessä meillä oli kumppanina Palvelumuotoilu Palo. Palon kanssa testasimme pelin eri versioita ja yhteiskehitimme peliä eteenpäin.
Palvelua pilotoitiin kehitysvaiheessa eri toimialojen yritysten kanssa.

Haluatko saada henkilöstösi hiljaisen tiedon käyttöön?