Imake look

Asiakas

Imake look Oy

Tiedot

Vuosi 2021

Pinta-ala 175,5 m2

Mitä teimme

Konseptisuunnittelu

Tilasuunnittelu

Erikoiskalustesuunnittelu

Sijainti

Joensuu

Yhteistyössä

Suunnittelutoimisto Vaganza

Keväällä 2021 Joensuuhun avautui uusi parturi-kampaamo ja koulutusstudio Imake look. Tilaan haettiin ennakkoluulotonta, rohkeaa ja iloista värimaailmaa, joka kuvastaisi myös yrittäjäkaksikon omaa mielenmaisemaa. Valoisat tilat ja värikkäät, mutta käytännölliset pintamateriaalit sekä avoin pohjaratkaisu muodostavat välittömän tunnelman. Olimme mukana projektissa ihan alusta asti, jo siinä vaiheessa kun sopivaa toimitilaa etsittiin.

Suunniteltu tilakokonaisuus käsittää katutasossa olevan liiketilan, jonka etuosassa on parturi-kampaamo ja takaosasta löytyvä koulutustila. Tilaan asennettiin lasiväliseiniä erottamaan koulutustila, mikä mahdollistaa rauhallisemman työskentelyn ja asiakaspalvelun myös liiketilan puolella. Molemmissa osioissa on oma vaaleanpunainen värien sekoitukseen tarkoitettua keittiönsä, joiden yhteydessä on siirrettävät kohdepoistolaitteet paremman ilmanlaadun varmistamiseksi.

Imake lookin yritysilmeen suunnitteli joensuulainen Suunnittelutoimisto Vaganza. Yhtenäinen linja tilan ja visuaalisen ilmeen välillä saavutettiin tiiviillä yhteistyöllä ja keskustelulla Vaganzan kanssa.

Tekstikuva: Imake lookin brändin ydinviesti
Hierovat pesupaikat ja kaarevat tuotehyllyt, Imake look, Joensuu, 2021.
Imake look brändielementit
Imake look brändielementit