muodoste-project-space

Muodoste SCENES
Sisustussuunnittelu ja tilasuunnittelu

Käyttäjien rutiinit kertovat toimintamalleista, joita tilasuunnittelulla voidaan sujuvoittaa. Viihtyisyys ja tilan yhteneväinen ilme kertovat myös yrityksen arvoista. Hyödynnetään tilan täysi potentiaali sisustussuunnittelun ja tilasuunnittelun avulla.

Scenes on sisustussuunnittelu ja tilasuunnittelu palvelumme, jonka tavoitteena on luoda elämyksellisiä paikkoja ja mieleenpainuvia tilakokemuksia. Pohdimme yhdessä asiakkaan kanssa, mitä erilaisia toimintoja tiloissa tarvitaan sujuvan arjen saavuttamiseksi, aivan kuten tv-ohjelmia tehdessä mietitään mitä näyttämölle tai lavalle tarvitaan kunkin kohtauksen onnistumiseksi.

Toimiva yhteistyö ja asiakkaan toiminnan ymmärtäminen on kaiken suunnittelumme lähtökohta, joten projektinhallinta kuuluu olennaisena osana mukaan tilasuunnittelupalveluumme. Tarjoamme myös aineistot huomiomarkkinointiin, jolla luot tilaprojektistasi markkinointimatkan ja osallistat uudet asiakkaasi mukaan heti alusta lähtien.

Toimintatapamme kulmakivet

Osallistava ja asiakaslähtöinen lähestyminen

Meillä on aito halu auttaa ja saavuttaa syvällinen ymmärrys asiakkaan liiketoiminnasta.

Yhtenäinen
brändikokemus

Eheä visuaalinen ilme yrityksen markkinointimateriaaleissa, nettisivuilla kuin fyysisissäkin tiloissa luo luotettavuutta ja tekee brändistä tunnistettavan. Mitä teidän tilanne tällä hetkellä viestittää?

Monialainen tiimi
ja verkosto

Kauttamme pääset hyödyntämään laajaa yhteistyökumppaniverkostoamme. Usein projektin aikana havaitaan muitakin kehityskohteita, kuin vain tila. Hyötyisikö yrityksesi esim. uudesta fonttisarjasta tai vaikka äänibrändäyksestä?

Jos nykyinen tila ei enää palvele parhaimmalla tavalla, ota yhteyttä niin käännetään tilanne eduksi!