Torstai 22.9.2022 klo 17-20 | Terrazzo Workshop, alkeet

 60,00

Mitä?

Kurssilla valmistat 2 kpl itse suunnittelemiasi terrazzo-alusia.

Missä?

Kurssi toteutetaan Muodosteen studiolla. Rakennuksen edestä löytyy hyvin parkkitilaa ja matkaa Joensuun keskustasta on vain 4 km! – Masterintie 3 a 4, 80710 Lehmo

Milloin?

Torstaina 22.9.2022 klo 17-20

Kesto

Workshop kestää noin 3 tuntia. Välissä pidämme pieniä taukoja, jolloin tarjolla on virvokkeita.

Miten pukeutua

Älä pistä parasta päälle. Työskennellessä käytämme essuja ja kumihanskoja, mutta aina saattaa roiskeita tulla.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): TE-A Osasto:

Kuvaus

Alkeiskurssin aikana opit perusteet materiaalin työstämisestä ja värien käytöstä. Kolmen tunnin alkeiskurssi on suunnattu kaikille käsillä tekemisestä ja luovuudesta kiinnostuneille. Johdatamme sinut värien iloiseen maailmaan, pääset kokeilemaan ja leikkimään värien kanssa. Tutustu uusiin ihmisiin ja nauti omasta luovasta hetkestä arjen keskellä.

Workshopin alussa käymme läpi väriteoriaa ja tutustumme kurssilla käytettävän materiaalin monipuolisiin käyttömahdollisuuksiin. Tämän jälkeen suunnittelet kolmesta eri väristä koostuvan väripaletin, opit sekoittamaan värejä pigmenteistä, opit valamaan tuotteesi muottiin ja lopuksi hiot ja viimeistelet tuotoksesi.

Prosessin aikana materiaalit vaativat hetkittäin kuivumista ja tuona aikana tarjolla on virvokkeita. Voit tutustua toisiin osallistujiin ja nauttia laajasta design-kirjavalikoimastamme.

Lopputulos

Kurssin päätteeksi saat kotiin viemisiksi uniikit itse suunnittelemasi terrazzo-aluset (2kpl). Voit valita kurssin alussa haluatko tehdä pyöreitä vai neliön muotoisia alusia. Valmiit tuotteet ovat kauniita koristeita sellaisenaan tai ne toimivat myös lasinalusina. Tällöin suosittelemme laittamaan niihin alle ohuet huopatassut. Käsittelemme aluset likaa hylkivällä aineella, mutta kahvia ja punaviiniä ne eivät välttämättä kestä.

Materiaali

Kurssilla käyttämämme aine on Jesmonite AC100, joka on kaksikomponenttinen valumateriaali. Se on myrkytön ja vesipohjainen materiaali.

Kiinnostaisiko sinua inspiroitua väreistä ja tutustua kursseihin jo etukäteen? Olet lämpimästi tervetullut Muodoste Workshops-facebookryhmään, joka on suunnattu kaikille väreistä kiinnostuneille luoville tyypeille.

Huom.

* Saavuthan paikalle vain terveenä! Jos sinulla on mitään oireita niin pyydämme, että et osallistu workshoppiin. Tässä tapauksessa on mahdollista siirtää osallistumisesi myöhäisempään ajankohtaan.

*Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova ja osallistumismaksuja ei palauteta. Emme lähetä fyysisiä lippuja, vaan vahvistussähköposti toimii e-lippuna.

* Pidätämme oikeuden siirtää tapahtuman ajankohtaa äkillisen sairaustapausten sattuessa, tai jos minimi-osallistujamäärä (4 hlö) ei toteudu. Ilmoitamme peruutuksesta viimeistään kaksi arkipäivää ennen tapahtumaa. Tässä tapauksessa palautamme sinulle rahat tai halutessasi voit osallistua kurssille myöhempänä ajankohtana.