On aika Muodostua uudelleen!

Tilan ja muodon potentiaalia ei aina tunnisteta. Meillä on näkemys ja kyky ottaa niistä hyöty irti. Päätimme aloittaa läheltä ja uudistaa ilmeemme.​

Aiemmin yhden naisen suunnittelutoimisto on kasvanut ja kokenut uudenlaisen alun. Arvot ovat kiteytyneet ja yhteinen tekemisen tapa löytänyt uomansa. Halusimme heittäytyä ja koimme, että myös ilmeen ja brändin tulisi kuvastaa tekemistämme. Kumppaninamme uuden ilmeen muodostamisessa on toiminut joensuulainen Suunnittelutoimisto Vaganza.

Muodosteen visioon kuuluu rakentaa elämysarvoa tuovia kokonaisuuksia yhdessä asiakkaidemme kanssa. Haluamme törmäyttää suunnittelun mahdollisuuksia ja siten löytää uusia konsepteja. Haluamme kasvaa toisiamme täydentäväksi työporukaksi, joka myös tekee yhteistyötä monialaisesti.

Tekomme kertovat arvoista

Osallistaminen – Suunnittelemme asiakkaamme parhaaksi, siksi toimiva yhteistyö ja asiakkaan toiminnan ymmärtäminen on kaiken lähtökohta. Kuuntelemalla ja osallistamalla varmistamme, että käyttäjien tiloille asettamat tavoitteet, tarpeet ja tyyli huomioidaan. Hiomme parhaillaan Muodosta tilasi -workshopiamme, joka avaa yrityksesi liiketoimintaan aivan uuden näkymän. Syvällisen käyttäjäymmärryksen myötä asiakkaat ovat myös tyytyväisempiä lopputulokseen!

Törmäyttäminen – Tilat eivät ole vain tiloja ja tuotteet tuotteita, ne ovat osa liiketoiminnan kokonaisuutta. Suunnittelussamme törmäytämme eri osa-alueita ja luomme kekseliäitä konsepteja, jotka voivat muuttaa yrityksesi tapaan vaikuttaa ympäröivään maailmaan. Mikä on se yllättävä käänne, joka elävöittää palvelusi?Kehittäminen – Itä-suomalaisista juurista syntyy maailmanluokan suunnittelua. Monialaisuus on osa strategiaamme ja rakastamme yhteiskehittämisen mahdollisuuksia! Kouluttaudumme koko ajan lisää ja olemme nopeita kehittämään myös omia palveluitamme asiakkaiden tarpeita vastaaviksi.

Ilme, brändi ja tila

Olimme siis valmiita muodostumaan uusiksi. Inspiraationa ilmeelle toimivat lukuisat gif-animaatiot, led-tekstit ja väriyhdistelmät. Logo on suunniteltu niin, että voimme hyödyntää sitä kulloinkin parhaiten sopivalla tavalla. Ajatus perinteisestä ”yhden logon” -tyylistä ei tämän nähtyämme enää edes kiehtonut! Muodosteen tekemien kokonaisuuksien ytimessä on aina ollut ajatus yhteneväisestä linjasta siellä, missä ihmiset liikkuvat: somessa ja todellisissa tiloissa. Uusi brändi-ilmeemme tulee siis näkymään voimakkaasti myös Joensuun kupeessa, Lehmonportissa sijaitsevassa toimistossamme. Tiedossa on värejä, mittatilaushuonekaluja ja inspiroivia pintamateriaaleja!

Kehittämistä ja konkretiaa

Viime vuosi meni intensiivisesti palvelukokonaisuuksien ja strategian hiomisen parissa. Kehitystyö laitettiin liikkeelle aika tarkalleen vuosi sitten kun muutimme nykyiseen tilaamme. Takana on koulutuksia mm. palvelumuotoilusta ja strategisesta liiketoiminnan kehittämisestä. Näitä oppeja olemmekin päässeet jalkauttamaan tänä vuonna niin omaan tekemiseemme kuin asiakkaidemme hyödyksi.

”Jo ensimmäisistä keskusteluista tuli sellainen fiilis, että Muodoste on yrityksenä rakentanut vahvasti oman identiteettinsä ja uskaltaa tehdä asiat rohkeasti. Muutenkin yrityksen strategia paljastui poikkeuksellisen hyvin mietityksi ja selkeäksi. Niinpä lähtökohdat myös visuaalisen ilmeen suunnittelulle oli ihanteelliset. Visuaalisen ilmeenhän tulee puhua graafisesti sitä, mitä yritys ja sen liiketoiminta on. Uskon myös, että meidän ja Muodosteen yhteistyöstä tulee jatkossa olemaan hyötyä monelle toimijalle”, kommentoi Ilkka Kosunen Vaganzalta.

Yhteistyö Vaganzan kanssa on ollut mutkatonta ja sujuvaa kaikin puolin. Kun olemme heitelleet mm. ideoita ja toiveita giffeihin, Ilkka on toteutuksessa ylittänyt odotuksemme kerta toisensa jälkeen.

Seuraavaksi jäädäänkin odottamaan, että Markkinointitoimisto Tovarin koodarit saavat siirrettyä uudistetun ilmeen verkkoon. Ja onhan meillä jotain uuttakin samalla tulossa, nimittäin meidän oma verkkokauppa aukeaa myös lähiaikoina! <3

Jaa: