Muodoste Design Studio

Olemme vuonna 2016 perustettu itäsuomalainen luova suunnittelutoimisto, jota ohjaa intohimo ja uteliaisuus. Muodoste on erikoistunut värien ja muotojen yhdistelmiin, jolloin valitut pinnat ja materiaalit muodostavat jotain yllättävää. Meidän tehtävämme on luoda tiloja ja tuotteita, jotka herättävät tunteita ja jäävät vahvasti mieleen.

Muodosteen palveluihin kuuluu julkitilojen tila- ja kalustesuunnittelu, sekä konsepti- ja tuotesuunnittelu. Toteutuneista tiloista löytyy mm. liiketiloja, toimistoja ja työympäristöjä, sekä erikoisuutena värikkäät studiotilat ja lavastukset. Haluamme auttaa ennakkoluulottomia yrityksiä, jotka haluavat hyödyntää tilan koko potentiaalin. Tila on kuin fyysinen käyntikortti: Viihtyisyys ja yhteneväinen ilme kertovat yrityksen arvoista. Kysymys kuuluukin, mitä teidän tilanne tällä hetkellä viestittää?

Käytössämme ovat uusimmat suunnitteluohjelmat:
Archicad (täyslisenssi)
Rhinoceros 3D
Adobe
Office 365

”Värit ovat intohimomme. Niiden ominaisuudet, sävy, kirkkaus ja kylläisyys kiehtovat meitä. Haluamme tuoda projekteihimme värejä, sillä uskomme että harmaata ja valkoista elämässä on jo tarpeeksi. Näköaistin sanotaan olevan ihmisen tärkein aisti, joten ei ole sattumaa millaisia värejä ympäristöihimme valitsemme. Sukella kanssamme värien inspiroivaan maailmaan! ”

Hanna on Muodosteen perustaja, värien rakastaja ja tehokas koordinoija, jolla pysyy langat (ja muutkin työkalut) napakasti käsissä. Syvä intohimo väreihin ja väriyhdistelmien rakentamiseen. Hannan tausta on voimakkaasti tv-ohjelmien lavastamisen ja rekvisitoinnin parissa, josta hän ammentaa inspiraatiota myös tila- ja kalustesuunnitteluun. Salaisena paheena ulkomaiset luovan alan lehdet ja kirjallisuus, joista onkin kertynyt studiolle jo mittava ja laadukas kirjasto. Tällä hetkellä haaveilee oman talon rakentamisesta ja odottaa malttamattomana luovien kurssien vetämistä omalla studiolla.

Hanna Puolakka
perustaja, muotoilija
hanna.puolakka@muodoste.fi
+358 40 5303 707
LinkedIn

Emmi on sisustusarkkitehti, joka nauttii taulukoinnista, konseptoinnista ja flow-tilaan vaipumisesta. Tilasuunnittelussa ja omassa arjessa häntä kiehtovat erilaiset tunnelmat, sekä keinot niiden toteuttamiseksi. Töissä nauttii erityisesti prosessien kehittämisestä, ohjelmistojen kanssa nysväämisestä ja mustasta kahvista. Käyttää vapaa-aikaansa perehtyen rakentamisen uusiin tuuliin, somettaen ja oman kaupunkikodin hitaaseen sisustamiseen.

Emmi Tiainen
sisustusarkkitehti SIO
emmi.tiainen@muodoste.fi
+ 358 50 4954 294
LinkedIn