Muodoste CREATIONS
Tuotemuotoilu

Kokeilut ja funktio ohjaavat suunnittelufilosofiaamme.

Suunnittelemme erilaisia tuotteita ja kalusteita asiakkaan identiteettiä ja uniikkia ilmettä tukien. Ammennamme ideoita lavastuksen ja tv-ohjelmien maailmasta; Luomme unenomaiset asiat todeksi. Inspiroidumme väreistä ja erilaisista materiaaleista, sekä näiden ominaisuuksista ja mielenkiintoisista yhdistelmistä. Lähtökohtaisesti uuden tuotteen tulee kuitenkin aina ratkaista jokin tarve, jolloin oikea mitoitus ja käytettävyys ovat avainasemassa.

Kauttamme löydät myös verkoston erilaisia tekijöitä, jotka mahdollistavat kalusteprojektien toteutuksen loppuun saakka. Yhteistyökumppaneihimme kuuluu laaja skaala omien alojensa ammattilaisia, kuten ompelijoita, puuseppiä, metallipajoja ja pintakäsittelijöitä.

Palveluihimme kuuluu myös piensarjojen ja muiden kuluttajille suunnattujen sisustustuotteiden suunnittelu sekä konseptointi.

Tuotemuotoilu

Värikkäät sisustustuotteet ja esineet ovat sydäntämme lähellä. Mielenkiintoiset materiaaliyhdistelmät ja ominaisuudet tekevät tuotteistamme elähdyttäviä.

Kiintokalusteet

Kiintokalustesuunnitelmiin kuuluvat tilan kiinteät ratkaisut kuten keittiöt tai wc-tilojen kalusteet. Projektiot ja 3D-kuvat auttavat hahmottamaan lopputuloksen ja auttavat myös tarjouspyyntöjen ja toteutuksen aikana.

Erikoiskalusteet

Erikoiskalusteet tuovat kohteeseen lisäarvoa ja tunnistettavuutta. Suunnittelemme kohteisiimme mm. Erilaisia hyllyratkaisuja, kaapistoja ja irtokalusteita.