Palvelut

Strategisia
tilaratkaisuja ja
konsepteja

Kaiken tekemisemme keskiössä ovat strategiset tavoitteet ja asiakkaan brändi. Saat meiltä halutessasi yksittäisiä palveluita tai voimme tarjota sinulle isompia kokonaisuuksia ja toimia kumppaninasi muutoksessa.

Palveluihimme kuuluu julkitilojen tila- ja kalustesuunnittelu, sekä konsepti- ja tuotesuunnittelu. Tuotamme myös värikokoelmia ja brändikuvia.

Haluamme auttaa ennakkoluulottomia edelläkävijöitä, jotka haluavat hyödyntää tilan koko potentiaalin. Toteutuneista tiloista löytyy mm. liiketiloja, toimistoja ja työympäristöjä, sekä värikkäitä studiotiloja ja lavastuksia. 

 

Kokonaisvaltaista kilpailuetua tilasuunnittelun ja konseptoinnin keinoin.

Kokonaisvaltainen konseptisuunnittelu

Konsepti kertoo projektin tavoitetilan ja toimii punaisena lankana toteutukselle. Monella alalla konseptisuunnittelu on vaihe, josta kaikki alkaa. Hyvä konseptisuunnitelma esittää selkeästi tavoiteltavan lopputuloksen, jotta kaikki projektissa mukana olevat ymmärtävät asiat samalla tavalla. Konseptidokumentin sisältö voi vaihdella paljonkin projektin luonteesta ja laajuudesta riippuen.

Toimiva ja tehokas työympäristö

Hyvin suunniteltu tila on sijoitus työhyvinvointiin ja tuottavuuteen. Käyttäjien arkisten tarpeiden ja haasteiden selvittämiseen ja sanallistamiseen voidaan käyttää palvelumuotoilun osallistavia tekniikoita. Tällöin henkilöstö tulee kuulluksi ja turha arvailu jää pois. Syvällisempi tieto ohjaa pitkäaikaisten ratkaisuiden ja valintojen tekemisessä. Tarpeita vastaava, käytännöllinen tila sujuvoittaa työn prosesseja ja tulokset näkyvät.

Osallistamalla käyttäjät mukaan projektiin muutosjohtaminen helpottuu ja lopputuloksesta saadaan paremmin käyttäjiä palveleva. Tällä voidaan myös ottaa huomioon se, että yhtä oikeaa kaikkien tarpeisiin vastaavaa tilaratkaisua ei ole olemassa. Hiljainen tieto ei aina periydy ja pikaratkaisuja ei ole. Käyttäjät huomioivalla keskustelevalla otteella voidaan myös hillitä mahdollista muutosvastarintaa, jota ylhäältä alaspäin kohdennettu sanelupolitiikka voisi muuten muodostaa.

Värikäs sisustus. Kukkakuvioinen tapetti, jonka edessä vaaleanharmaa sohva. Laventelin väriset verhot.

Elämyksellinen palveluympäristö

Miten kokemus muutetaan elämykseksi?

Ottamalla huomioon kaikki aistit ja tarjoamalla niille virikkeitä, saamme tilasta mielenkiintoisen. Värit, valaistus, tuoksut ja äänimaailma rakentavat yhdessä tilaratkaisujen kanssa kokonaisuuden, joka jättää meihin lähtemättömän muistijäljen. Ensivaikutelma on tärkeä, sen voimme luoda vain yhden kerran.

Tila on kuin fyysinen käyntikortti: Viihtyisyys ja yhteneväinen ilme kertovat yrityksen arvoista. Kysymys kuuluukin, mitä teidän tilanne tällä hetkellä viestittää?

Erottuva kiinteistöbisnes​

Kiinteistökehitysprojektien tilaratkaisut tehdään toiminnallisuus ja käytettävyys edellä, rakennuksen aikakautta ja tyyliä kunnioittaen. Sisustusarkkitehtuurin palveluihimme kuuluvia teemoja ovat mm. toimivat pohjaratkaisut, tilatehokkuus, aikaa kestävät materiaalivalinnat, valaistussuunnitelmat ja opasteet.

Kiinteistömarkkinointi sisältää konseptointia, kohderyhmän selvitystä ja kiinteistön historian ja tarinan koostamista. Nosta kiinteistösi arvoa jakamalla tietoa ja liitä tarinat luontevaksi osaksi rakennuksen aikajanaa. Näin houkuttelet juuri toivomaasi kohderyhmää, joka jakaa kanssasi samat arvot.

VAHVUUDET

Tapamme toimia

Olemme apunasi, kun tavoitteenasi on luoda strategisesti kannattavia valintoja,  konseptoinnista valmiiseen toteutukseen.

Uusia näkökulmia

Haastamme sinut katsomaan liiketoimintaasi uudelta kantilta ja törmäytämme erilaisia konsepteja uusien mahdollisuuksien löytämiseksi.

Osallistaminen

Syvällinen käyttäjäymmärrys ohjaa tekemään onnistuneita päätöksiä, jotka toimivat yrityksessänne myös tulevaisuudessa.

Brändilähtöisyys

Etsimme juuri sinun liikeideaasi toimivimmat ratkaisut. Yhtenäinen visuaalinen ilme tekee brändikokemuksesta eheän ja tunnistettavan.

Strategia ja insight

Haluamme ymmärtää liiketoimintaasi ja sitoa tilat osaksi strategisia tavoitteitasi.

Viimeistelty toteutus

Kokonaisvaltainen suunnittelumme ulottuu myös pientarvikkeisiin ja tilan rekvisiittavalintoihin. 

Monialaisuus &
verkostot

Kauttamme pääset hyödyntämään laajaa yhteistyökumppaniverkostoamme.

Muodostetaanko yhdessä jotain uutta?