Imake look

Asiakas
Imake look Oy

Palvelut
Konseptisuunnittelu

Tilasuunnittelu

Erikoiskalustesuunnittelu

Tiedot
Joensuu, 2021
175,5 m2

Yhteistyössä
Suunnittelutoimisto Vaganza

Valokuvaaja
Muodoste Design Studio

Keväällä 2021 Joensuuhun avautui uusi parturi-kampaamo ja koulutusstudio Imake look. Tilaan haettiin ennakkoluulotonta, rohkeaa ja iloista värimaailmaa, joka kuvastaisi myös yrittäjäkaksikon omaa mielenmaisemaa. Valoisat tilat ja värikkäät, mutta käytännölliset pintamateriaalit sekä avoin pohjaratkaisu muodostavat välittömän tunnelman. Olimme mukana projektissa alusta asti, jo siinä vaiheessa kun sopivaa toimitilaa etsittiin.

Suunniteltu tilakokonaisuus käsittää katutasossa olevan liiketilan, jonka etuosassa on parturi-kampaamo ja takaosasta löytyvä koulutustila. Tilaan asennettiin lasiväliseiniä erottamaan koulutustila, mikä mahdollistaa rauhallisemman työskentelyn ja asiakaspalvelun myös liiketilan puolella. Molemmissa osioissa on oma vaaleanpunainen värien sekoitukseen tarkoitettua keittiönsä, joiden yhteydessä on siirrettävät kohdepoistolaitteet paremman ilmanlaadun varmistamiseksi.

Imake lookin yritysilmeen suunnitteli joensuulainen Suunnittelutoimisto Vaganza. Yhtenäinen linja tilan ja visuaalisen ilmeen välillä saavutettiin tiiviillä yhteistyöllä ja keskustelulla Vaganzan kanssa.