Muodoste Workshops

Kun harmaa arki kyllästyttää, värikäs ja luova kurssi tarjoaa ihanaa silmäkarkkia ja uusia ajatuksia. Haluamme tarjota inspiroivan irtioton, jossa voit tutustua toisiin luoviin ihmisiin ja osallistua yhteiseen toimintaan ammatista tai osaamistaustasta riippumatta. Tänne kaikki värien ja muotoilun ystävät ovat tervetulleita!

Suunnittelufilosiassamme väreillä on suuri painoarvo. Koemme, että elämä on tarpeeksi harmaata jo muutenkin ja haluamme levittää värien ilosanomaa ympärillemme. Haluamme tarjota mahdollisuuden tutustua uusiin väreihin ja inspiroida ihmisiä erilaisten sävyjen kiehtovaan maailmaan. Täällä on lupa kokeilla, eikä vääriä valintoja ole! Tällä hetkellä kurssitarjonnassamme löytyy kaikille avoimia kursseja, sekä myös erikseen varattavia tilauskursseja vaikkapa yritysten tyhy-päiville tai kaveriporukan jälleennäkemiseen.

Järjestämme luovia kursseja studiollamme Kontiolahdella Lehmonportissa, noin viiden minuutin päässä Joensuun keskustasta. Osallistuaksesi et tarvitse aiempaa kokemusta, vaan saat meiltä kaiken tarvittavan tiedon ja materiaalit.

Terrazzo Workshops

Kurssit ovat nyt myynnissä!

Tilauskurssit

Uutta ja mielenkiintoista tekemistä tyky- ja tyhypäiviin, tai vaikka polttariseurueelle!
Terrazzo Workshopin aikana pääsette inspiroitumaan väreistä, ja onnistumaan yhdessä oman tiimin kesken. Kurssilla jokainen valmistaa omat terrazzo-tuotteet.

Kiinnostaisiko sinua inspiroitua väreistä ja tutustua kursseihin jo etukäteen?

Olet lämpimästi tervetullut Muodoste Workshops-facebookryhmään, joka on suunnattu kaikille väreistä kiinnostuneille luoville tyypeille.