Muodoste Workshops

Kun harmaa arki kyllästyttää, värikäs ja luova kurssi tarjoaa ihanaa silmäkarkkia ja uusia ajatuksia. Haluamme tarjota inspiroivan irtioton, jossa voit tutustua toisiin luoviin ihmisiin ja osallistua yhteiseen toimintaan ammatista tai osaamistaustasta riippumatta. Tänne kaikki värien ja muotoilun ystävät ovat tervetulleita!

Suunnittelufilosiassamme väreillä on suuri painoarvo. Koemme, että elämä on tarpeeksi harmaata jo muutenkin ja haluamme levittää värien ilosanomaa ympärillemme. Haluamme tarjota mahdollisuuden tutustua uusiin väreihin ja inspiroida ihmisiä eri sävyjen kiehtovaan maailmaan. Täällä on lupa kokeilla, eikä vääriä valintoja ole! Tällä hetkellä kurssitarjonnassamme löytyy kaikille avoimia kursseja, sekä myös erikseen varattavia tyky/tyhy-kursseja yrityksille tai vaikkapa pikkujouluporukoille.

Järjestämme luovia kursseja studiollamme Kontiolahdella Lehmonportissa, noin viiden minuutin päässä Joensuun keskustasta. Osallistuaksesi et tarvitse aiempaa kokemusta, vaan saat meiltä kaiken tarvittavan tiedon ja materiaalit.

Terrazzokurssi I

Terrazzokurssi II

Tilauskurssi

Kiinnostaisiko sinua tutustua materiaaliin ja sen mahdollisuuksiin jo etukäteen?

Olet lämpimästi tervetullut Muodoste Workshops-facebookryhmään, joka on suunnattu kaikille väreistä kiinnostuneille luoville tyypeille.