Palvelut

Muodoste Workshops

Värejä, materiaaleja, luovaa tekemistä.

Kun harmaa arki kyllästyttää, värikäs ja luova kurssi tarjoaa ihanaa silmäkarkkia ja uusia ajatuksia. Haluamme tarjota inspiroivan irtioton, jossa voit tutustua toisiin luoviin ihmisiin ja osallistua yhteiseen toimintaan ammatista tai osaamistaustasta riippumatta.

Järjestämme luovia kursseja studiollamme Kontiolahdella Lehmonportissa, noin viiden minuutin päässä Joensuun keskustasta.

🍭  Terrazzo Workshops
🧊  Material Workshops
🍬  Tilauskurssit, tyky, tyhy

Terrazzo Workshops

Suunnittelufilosiassamme väreillä on suuri painoarvo. Koemme, että elämä on tarpeeksi harmaata jo muutenkin ja haluamme levittää värien ilosanomaa ympärillemme. Haluamme tarjota mahdollisuuden tutustua uusiin väreihin ja inspiroida ihmisiä erilaisten sävyjen kiehtovaan maailmaan. Täällä on lupa kokeilla, eikä vääriä valintoja ole!

Terrazzo Workshopissa suunnittelet ja toteutat inat terrazzolaatat (2 kpl). Alkeiskurssin aikana opit perusteet materiaalin työstämisestä ja värien käytöstä. Tämän jälkeen suunnittelet oman väripaletin, opit sekoittamaan värejä pigmenteistä, opit valamaan tuotteesi muottiin ja lopuksi hiot ja viimeistelet tuotoksesi. 🍬

Osallistuaksesi et tarvitse aiempaa kokemusta, vaan saat meiltä kaiken tarvittavan tiedon ja materiaalit.

Material Workshops

Kaipaatko apua kodin materiaalivalintojen kanssa? Tervetuloa viettämään inspiroiva suunnittelutuokio Muodosteen toimistolle. Löydetään yhdessä kotisi pintamateriaalien ja värien punainen lanka!

Noin 2 tunnin mittainen Material Workshop antaa suuntaa uudiskohteen materiaalivalinnoissa, tai nykyisen kodin uudistamiseen konkreettisen materialboardin avulla.

Tilauskurssit

Uutta ja mielenkiintoista tekemistä tyky- ja tyhypäiviin, tai vaikka polttariseurueelle!

Kurssimme sopivat kenelle tahansa iästä, sukupuolesta ja liikuntataustasta riippumatta. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, vaan saatte studiollamme kaiken tarvittavan.

Tapahtumaan saatavilla myös tarjoilut yhteistyökumppaneidemme kautta.

Seuraa somessa

Kiinnostaisiko sinua inspiroitua väreistä ja tutustua kursseihin jo etukäteen? Seuraa mitä kursseilla tapahtuu Muodoste Workshops -Instagram-tilillä!

Varaa kurssi työyhteisöllesi!