Muodoste Design Studio

Palvelut
Konseptisuunnittelu
Tilasuunnittelu
Erikoiskalustesuunnittelu

Tiedot
Lehmo, 2020
102 m2

Valokuvaaja
Jyri Keronen & Muodoste Design Studio

Muodoste Design Studion toimistosuunnittelu. Studiomme sijaitsee Lehmonportissa Kontiolahdella, noin viiden minuutin päässä Joensuun keskustasta. Tila käsittää aulan, neuvottelutilan, projektitilan, kaksi toimistohuonetta ja wc-tilat. Inspiraationa tilaa luodessa toimivat Muodosteen uudet brändivärit, herkulliset pintamateriaalit ja tekstiilit, sekä hauskat muodot ja kansainväliset design-elementit.

Toimistossa on punainen mittatilauskeittiö, jonka oviin haettiin kolmiulotteisuutta. Suunnittelemamme syvä peilikuvio tekee siitä ilmeikkään, jonka lisäksi vedin on piilotettu kunkin oven peilikuvion keskelle näkymättömiin. Ovet valmisti mittatilauksena Puuartisti. Terrazzotaso on valettu akryylihartsista, jota työstämme myös Muodoste Workshopeissa.

Projektitilan kattava materiaalikokoelma piiloutuu Kavdratin verhojen taakse säilyttäen seesteisen näkymän. Oma toimistotila on alati muuttuva laboratorio, jossa myös itse suunnitellut liikuteltavat projektipöydät ja muut tuotteet testataan heti oikeassa käytössä.